Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Josh Brolin a výlet za mříže


ikona
Davies182
Hollywoodský borec z očekávané Gangster Squad to přehnal s alkoholem!  

Po nějaké době jsme se rozhodli zčeřit vody v naší rubrice Celebrity - a rovnou se vydáme na jednu malou návštěvu do vězení. Joshe Brolina, hereckou ikonu z pecek jako Tahle země není pro starý nebo Muži v černém 3, asi netřeba představovat. Za pár týdnů si tenhle tvrďák střihne roli v thrilleru Rubena Fleishera Gangster Squad, kde bude lovit mafiány... skoro se ale nedostal na slavnostní premiéru. Proč? V Americe se totiž na vlastní oči nedávno přesvědčili, že když si Josh trochu přihne, neumí se chovat. A že kolem toho bývá pěknej bordel.

Krutý westernový psanec Tom z Opravdové kuráže na veřejnosti v Santa Monice názorně demonstroval, co s člověkem udělá pár promile alkoholu. S několika přáteli to Brolin při bujarých novoročních oslavách mírně přehnal s pitím, a tak trochu zapomněl, že lahve od destilátů tu na ulicích policisté nevidí zrovna nejraději. Videozáznam o související přestřelce plné krve, výbuchů a plačícího Arnolda zatím na YouTube bohužel není - a to jsme si o tomhle frajerovi fakt mysleli, že ví, kdy má dost! Hra na Jacka Sparrowa nevyšla, manžel Diane Lane musel teplou postel vyměnit za vězeňskou celu (zase!) a následně se k ránu 1.1.2013 vyplatit kaucí v hodnotě 250 babek. Tahle částka sice Joshe na mizinu nepřivede, nás by ale zajímalo, co na to známé pořekadlo "Jak na Nový rok, tak po celý rok!". A možná se ještě časem dozvíme, že šlo o reklamní tah Warnerů, v Gangster Squad se totiž kvalitní whiskou jistě šetřit nebude. Tak na zdraví!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace