Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Suchánek a travesti show


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč má Diana Kobzanová tři pasy? Jak se skáče o tyči? A co obnáší travesti show? 

Ani v novém roce nechybí pravidelná rekapitulace pátečních late night shows a jako vždy začneme Všechnopárty. Na úvod se Karel Šíp akorát pochlubil možností sledovat jeho talk show ve vysokém rozlišení.

Poté už přivítal prvního hosta, kterým byl hudebník a skladatel Jiří Stivín. S ním si popovídal o narozeninách, hraní na cokoliv, co má dírku, dokonce i nosem, nebo o mobilních telefonech. Bavili se také o Stivínových bigbítových začátcích a přechodu k jazzu. Ke konci také vysvětlil, proč jako vystudovaný kameraman, skoro nic nenatočil.

Druhým pozvaným byl herec Leoš Noha. Představitel Ády z Okresního přeboru prozradil, čí ti byl nápad, že jeho postava šišlat. Karla Šípa pak zajímalo, kde Noha pracoval předtím, než se dostal do povědomí díky Okresnímu přeboru. Takže jestli jste někdy chtěli vědět, co dělá takový zmahač ohňů, tady se to dozvíte. Došlo i na hudební minulost a kapely s názvy jako Buzerant, Invalidní důchod nebo Vyžvejklá bambule.

Posledním hostem byla modelka a moderátorka Diana Kobzanová. Zavzpomínali na její předchozí návštěvu ve Všechnopárty, ale hlavně na titul Miss, ten získala v roce 2001, ale záhy o něj díky nahým fotkám přišla. Dozvěděli jsme se, proč má tři pasy nebo jak se dostala k práci v rádiu a k tomu všemu jsme si ještě ujasnili rozdíl mezi pojmy přítel a milenec.

Jan Kraus na úvod většinou začíná politikou a komentuje události poslední doby. Nejinak tomu bylo i v tomto díle a své si řekl k amnestii Václava Klause. Ve stejném duchu pak pokračoval ve 'Stalo se', kde zmínil důchodce, kvůli kterým nespí ministr Kalousek.

Jako prvního Kraus uvítal herce Michala Suchánka. Povídali si o petici, kterou sepisoval opilej v roce 1989 a našel ji až po osmi letech. Po zmínce o úspěších s pořadem Partička následovaly fóry a narážky na Suchánkovu výšku. V tom se sice Kraus vyžíval, ale po pěti minutách už to přestávalo být vtipný. A pokud jste mladá, pěkná a nadaná ženská, tak máte jedinečnou šanci, protože Suchánek s Krausem budou dělat nábor.

Bývalá tyčkařka Kateřina Baďurová usedla na rudou sedačku jako druhá, připomněla několik svých úspěchů, s Krausem rozebrali na videu skok o tyči, probrali i teorii a provedli názornou ukázku. Nedávno Kateřina Baďurová zvítězila v taneční soutěži StarDance, takže tohle téma taky nemohlo chybět. Nejlepší část ovšem přišla, když Kraus narážel na vztah Baďurové s jejím tanečníkem a Suchánek se vedle svíjel v křečích.

Taky vám přišlo, že už dlouhou dobu nepřišel jako třetí nikdo... řekněme speciální. V pátek se tak stalo a Jan Kraus přivítal Romana Mořického, který dělá travesti show. Zjistili jsem, jak se k tomuhle povolání dostal, co mu dělalo ze začátku největší problémy. Na konec přišla i krátká ukázka z vystoupení.

Všechnopárty na tom tentokrát nebyla vůbec špatně, na první pohled můžou sice celkem nezajímavá jména hostů navozovat dojem nudy některý předešlých dílů, ale tak špatné to rozhodně nebylo. V Show Jana Krause se povedl výstup Michala Suchánka a pak jeho chvilka během rozhovoru s Kateřinou Baďurovou. Jinak nuda.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace