Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Ambiciózní sci-fi Defiance


ikona
Mr. Hlad
defiance
Zajímavě vypadající postapokalyptické sc-if Defiance se představuje v atmosférické upoutávce 

To, že se na kanálu SyFy objevují seriály žánru science fiction, asi není žádné překvapení. Byly tu jisté náznaky. Každopádně patnáctého dubna si tam odbude svou premiéru projekt s názvem Defiance, jehož zápletka zní poměrně zajímavě. Jednoho dne se kousek od Země objeví gigantická flotila složená ze zástupců sedmi mimozemských ras, kteří si dohromady říkají Votanové. Jejich hvězdný systém a domovy přestaly existovat a oni by se rádi usadili na Zemi. Nechtějí vyhladit lidstvo, jen tu prostě chtějí žít s námi. Diplomacie ale nikam nevede a začne se střílet. Bohužel jedna ze sestřelených lodí obsahovala speciální technologii, která se po nárazu do naší planety malinko zbláznila a kompletně změnila biosféru Země.

Teď, několik let po konfliktu, vypadá svět úplně jinak. Někde ještě existují vlády, jinde vládne anarchie a velká část dříve obydlených oblastí je pustá. V okolí St. Louis vyrostl uprchlický tábor, kam přichází i Jeb, jenž se tu stane šerifem. Na Zemi jsou teď ale i mimozemšťané a všem je jasné, že jedna rasa bez pomoci ostatních nemůže přežít. Vedle samotného seriálu vzniká i online hra, která by měla rozšiřovat příběh a lépe představovat svět připomínající staronový divoký západ. Trailer vypadá celkem nadějně, takže jsme zvědaví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace