Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prima zazoomuje na dokumenty


ikona
Spooner
zoom
Co nabídne nový televizní bratříček televize Prima? 

Zima sice ještě ani pořádně nezačala, tuzemské stanice se už však ze zimního spánku pomalu probouzejí již teď. Jako první letos s velkou novinkou přišla televize Prima, která dnes na tiskové konferenci detailněji představila svůj v pořadí čtvrtý kanál Prima Zoom. Ten odstartuje své vysílání 1. února a bude se jednat o první neplacenou dokumentární stanici u nás, která by chtěla divákům přinášet špičkové dokumentární filmy. Mělo by se ale jednat o svěží a atraktivní program pro celou rodinu, prioritní cílovou skupinou ovšem nejspíš budou muži starší pětatřiceti let. Prima by tak chtěla zalepit volné místo na trhu a ještě více si upevnit svoji rostoucí pozici. A na co přesně se tedy budeme moci na nové stanici těšit?

No samozřejmě na dokumenty a zas jen dokumenty. Hlavním lákadlem bude jako vždy prime time, který bude rozdělen do tříhodinových tematických bloků a spousta dokumentárních pořadů zde bude uvedena v české premiéře. V pondělí tak můžou diváci shlédnout dokumenty o Největších katastrofách, v úterý se vydáme Po stopách historie, ve středu se koukneme do přírody, ve čtvrtek bude mít Prima Zoom Zaostřeno na války a podobně bych mohl pokračovat do konce týdne, kdy nás zase bude čekat Tajemství Země a vesmíru. Tyto programové bloky pak bude Zoom ve svém osmnáctihodinovém vysílání opakovat celý týden. Novou stanici však bude doprovázet také nový on-line magazín prima-zoom.cz, na kterém budete moci některé dokumenty po odvysílání shlédnout, ale také zde naleznete doplňující články, které nabídnou další úhly pohledu od jiných vědců či cestovatelů. Nový kanál pak budou moci milovníci dokumentů naladit již tradičně přes svůj set-top box, kabelovou síť UPC či na satelitu.

Těšíte se na novou primáckou stanici, nebo vás dokumentární kanál nechává chladným?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace