Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mark Wahlberg rosničkou roku?


ikona
Davies182
Marky Mark učil philadelphské moderátory hlásit počasí!  

Tomu se říká chytit příležitost za pačesy. Jeden z nejvytíženějších a stále viditelnějších hollywoodských šviháků současnosti, Mark Wahlberg, o sobě dal zase jednou stylově vědět. Čím dál vtipnějšího (Méďa) a svalnatějšího (chystané Pain and Gain) herce snad nemusíme čtenářům dlouze představovat. Sympatická persóna, jíž v minulosti nestačila jen hudební škatulka a rozhodla se tak zavítat i do světa filmu, se ve státech za týden objeví v nové filmové kriminálce Zlomené město. Právě o té si s tvůrci chtěli příjemně pokecat moderátoři zpravodajské relace Good Day Philadephia. Jenže... se to celé tak trochu zvrtlo.

Jen co Wahlberg spolu s režisérem Allenem Hughesem (Kniha přežití) dovysvětlili, o co v jejich ambiciózním snímku plném drsných hádek, nevěry a ostrých nábojů půjde, přihlásila se totiž o slovo čirá anarchie. Jednoduše se nikomu nechtělo odejít do zákulisí! Sebejisté duo nekompromisně nakráčelo do následného vysílání o předpovědi počasí - šokované rosničce nezbylo nic jiného, než klidit se těmhle týpkům z cesty. Na video níže klikejte v případě, stojíte-li o dvě minuty s nejadrenalinovější, nejnahláškovanější meteorologickou dvojkou na Zemi. Marky Mark vám v něm názorně vysvětlí, proč je tento leden všude v oblasti obratníku Raka takové $#*%@! teplo a poté si neodpustí ani několik trefných poznámek o aktuální šílené dopravní situaci. Ne, vážně nechápeme, jak to ti dva celé zvládli bez sprostých slov. Od teď už budou všechny předpovědi bez Maxe Paynea neuvěřitelně nudné - chceme cameo v sequelu Anchormana!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace