Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařba v bedně


ikona
Spooner
parba
Tvůrci úspěšné Pařby ve Vegas se připravují na další kalbu 

Megaúspěšná komedie Pařba ve Vegas překvapila před lety řadu diváků nevídaným způsobem. Šílená a kocovinou nasáklá jízda pobavila svým humorem hodně lidí, kteří si vzpomněli na svá vlastí opilecká rána, a nesedla snad jenom abstinentům. Úspěch filmu navíc hlavní herecké trio katapultoval mezi známé tváře a režisér Todd Philips se dostal zpět mezi komediální špičku. Jen to scénáristické duo Jon Lucas a Scott Moore, které nejspíš zažilo hodně hustých kaleb, od té doby nic moc zajímavého nevytvořilo. To se však možná brzy změní, jelikož se svoji oblíbenou pařící tématikou tentokrát zavítají do televize.

Stanice ABC si totiž objednala pilot jejich připravovaného komediálního seriálu Mixology. V tom uvidíme partičku nezadaných lidí, kteří budou v nočním světě Manhattanu navštěvovat bary a hledat tam své nové drahé polovičky a případně i lásku. A samozřejmě se jim u toho stane spousta šílených situací, tedy aspoň v to doufáme. No řekněte, existuje snad v současnosti někdo jiný, kdo by se mohl podobného kalícího projektu ujmout? Snad to hochům vyjde i napodruhé a nepřiblíží se svým scénáristickým failům, jakým byla například příšerná komedie V cizí kůži.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace