Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové seriály na obzoru


ikona
Spooner
upiri
Jaké piloty se připravují v amerických televizích? 

Mid-season, ve které opět odstartuje několik výborných a zajímavých seriálových titulů, se nám už začíná hezky rozjíždět. Kravaťáci z největších amerických televizí si zase ukusují z nervů celé prsty a doufají, že jejich novinka do jámy televizního zapomnění nespadne. Kromě obávání se o své teploučké místo se však musí producenti již pomalu začít poohlížet po nových projektech na další seriálovou sezónu. A nutno říct, že celoplošné stanice se rozhodně neflákají a v posledních dnech se objevili hned čtyři zajímaví adepti pro letošní podzimní nadílku a my si je teď samozřejmě v rychlosti všechny probereme.

Začneme u NBC, která si objednala hned dva zajímavé tituly. Tím prvním je právnické drama I am Victor podle připravované knížky i u nás proslulého Jo Nesba. V ní budeme sledovat titulního advokáta zabývajícího se rozvody, který má hodně zvláštní pohled na vztahy. Dalším zářezem NBC bude sitcom Joe, Joe and Jane od tvůrců New Girl, jehož hlavní hrdina, autor dětských knížek, se ocitne uprostřed sporu mezi jeho nejbližšími, tedy jeho ženou a nejlepším přítelem. Komediální žánr se budou na podzim snažit obohatit další dvě, dosud nepojmenované, novinky. V té první od stanice FOX bude bývalá hvězda Saturday Night Live, Andy Samberg, hrát jednoho z rozmanité skupinky policistů v okrsku v New Yorku. Druhá řachanda beze jména se pak usídlila na CBS a komediální herec Jim Gaffigan se v ní bude starat o svých pět ratolestí, takže nic nového pod sluncem.

Asi nejzvučnějším kouskem bude však také zatím nepojmenovaný spin-off Upířích deníků, kde si na svém vlastním pískovišti bude hrát jedna z vedlejších postav seriálu, Klaus. Tato u fanoušků oblíbená postava se objeví v jedné z dubnových epizod populárního hitu a vyfasuje zde svůj vlastní příběh a nové charaktery, okolo kterých se bude připravovaný upíří bratříček točit. Stanice CW tak zřejmě získala další jistotu do její rostoucí sledovanosti a fanynky seriálu zřejmě opět dostanou pár sexy chlapáků s předkusem, o kterých se jim jistě budou zdát hezké sny.

Na jaký z nových projektů se těšíte vy?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace