Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První fotka: nový Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
mortal kombat
Natáčení sequelu webové série Mortal Kombat je v plném proudu. Kdo všechno si v něm bude dávat po hubě?  

Webová série Mortal Kombat všem fandům akce před nedávnem zvedla náladu. A pak je docela naštvala. Zatímco první díly, v nichž si dávali po tlamě borci jako Michael Jai White a Lateef Crowder, by s přimhouřenýma očima ustály i přítmí kinosálu, s dalšími epizodami přicházela víc a víc nuda. Každopádně šedesát milionů shlédnutí je dost na to, aby se uvažovalo o dvojce. To, že se chystá, se ví už nějakou dobu. Režisér Kevin Tancharoen ale teď potvrdil, že doopravdy natáčí a dal dohromady všechny herce v kostýmech, takže znalci mohou machrovat, koho všechno poznají. Já skončil u čtvrtého dílu vytrhávání páteří za Sub-Zera, takže půlka hrdinů mi vůbec nic neříká.

Každopádně Tancharoen si sehnal zajímavé herce i tentokrát. Žádné hvězdy sice nedorazily, ale Johnnyho Cage si zahraje Casper Van Dien z Hvězdné pěchoty a Marca Dacascose z Šílené jízdy a Od kolébky čeká role Kung Laa. Největším castingovým úlovkem je však veterán Cary Hiroyuki Tagawa, který si zopakuje roli Shang Tsunga z prvního Mortal Kombatu. Tvůrci slibují víc akce, míň keců a příběh, který bude stoprocentně o turnaji, takže žádné flashbacky nebo zjišťování, co koho motivovalo k tomu, aby se z něj stal ninja, co z rukou vystřeluje hady a upaluje svoje protivníky zaživa.

Na obrázek v trošku vyšším rozlišení se můžete podívat tady.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace