Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Killing vyhlíží třetí sezónu


ikona
Spooner
killing
O čem bude nová série temné kriminálky? 

S kriminálním seriálem The Killing to dlouho vypadalo hodně bledě. Kabelovka AMC svůj chválený, ale ne moc sledovaný počin před pár měsíci zrušila. Nátlak fanoušků a televizní konkurence, která si chtěla temný hit ukořistit pro sebe, byl asi však tak velký, že minulý měsíc stanice potvrdila zahájení prací na třetí sérii kriminálních případů. Nová sezóna ovšem byla stoprocentně oficiálně potvrzena až nyní a tvůrci nám rovnou nabídli malý náčrt, na co se budou moci fanoušci těšit. Hlavní zápletka okolo vraždy Rosie Larsenové byla totiž vyřešena a tvůrci se tak nyní musí naplno odpoutat od své dánské předlohy a přijít s vlastním příběhem.

A na co tedy pisálkové ponuré krimi přišli? Nová série se bude odehrávat rok po událostech předchozí sezóny a jedna z hlavních postav, Sarah Linden, již nepracuje u policie. Její bývalý parťák Stephen ji ale požádá o pomoc ve vyšetřování příšerných vražd, které nějak souvisí s jedním z jejích předchozích případů. Sarah se tedy vrací ke své bývalé práci a další ne příliš veselé pátrání tak může začít. Opět se setkáme s oblíbenou dvojicí v podání Mireille Enos a budocího RoboCopa Joela Kinnamana, na druhou stranu se ovšem už nyní můžeme rozloučit se zbývajícími členy rodinky Larsenových či Darrenem Richmondem, tedy s většinou postav spjaté s minulým případem. Produkce nové série začne již příští měsíc a další vraždy a šokující odhalení tak můžeme očekávat během podzimu. Myslíte, že si scénáristé poradí s novým příběhem i bez vynikající předlohy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace