Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Restart Homelandu bez Lewise?


ikona
Davies182
homelandlewis
Showtime poodhaluje třetí dějství špionážní dramatické pecky. A fanouškům se točí hlava.  

Taky jste si z nadpisu ucvrnkli? Rozhodně se ale ihned neděste, že by tvůrci čím dál lepšího Homelandu z ničeho nic vykopli jednu ze dvou hlavních hvězd seriálu. Producent Howard Gordon se nicméně trochu více rozkecal o možném nástinu děje třetí řady, a jsou to poměrně nečekané změny. Tak zaprvé projde celá dramatická pecka menším restartem. Ano, čtete dobře - dle Gordonových vlastních slov se na podzim dočkáme "minoritního rebootu". Ne, taky tomu moc nerozumíme. Po nedávném závěru druhé sezóny se možná nejedná o zase tak nečekaný krok, spousta fanoušků však asi tušila spíše další posun o několik měsíců kupředu či návaznost na moment, kdy se Carrie v CIA setkává se Saulem... A jak je to tedy s tou absencí Damiana Lewise?

Produkce mlží, že se můžeme těšit na mnohem více z podobných postav, jakou byl tajemný Peter Quinn - jeden z tajných agentů přidělených k Brodyho sledovačce. A proto onen restart. Charaktery kolem podivného analytika mají podle všeho ještě hodně co říci, tvůrci pak nejen s Quinnem evidentně od začátku počítali jako s jednou z důležitých figurek na špionážní šachovnici: prostor jednoduše dostanou nová individua na úkor těch známějších. Právě tady je potom onen zádrhel, že si Lewise nakonec "pochopitelně užijeme, nebude to však hned zkraje čerstvého vyprávění". No, dává to smysl, jelikož Nicholas by se teď měl držet spíše v ústraní... víme? A tak se prý nejprve dočkáme klasické špionáže jako vystřižené z období Studené války, to vše ve stylu např. zfilmovaného románu Jeden musí z kola ven - který je, jako inspirace, dalším potvrzeným faktem. Podle Gordona si pak také diváci nejvíce stěžovali na linii Brodyho dcery Dany a její patálie s pravidly silničního provozu, podobných odboček se tak v budoucnu snad již nedočkáme. Tak jak na vás tyhle novinky působí?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace