Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bondův fotřík v bedně


ikona
Spooner
bond
Kdo si zahraje tvůrce nejznámějšího filmového agenta? 

Že náš milovaný agent s povolením zabíjet právě slaví úctyhodné jubileum, už ví asi každý. O Jamesi Bondovi se toho k jeho padesátým narozeninám napsalo totiž ještě stokrát více, než o nedávné amnestii. Navíc k tomu všemu dostal britský filmový klenot, a samozřejmě i jeho fanoušci, bezva dárky. Dočkali jsme se vymakané blu-ray edice všech filmů a hlavně vynikajícího Mendesova majstrštyku Skyfall, který navíc překonal v tržbách magickou miliardu dollarů. Bond zkrátka oslavil svou padesátku ve velkém stylu a nyní se dočká dalšího, trochu netradičního, dárečku.

Britský kanál Sky Atlantic a americká pobočka BBC totiž chystají minisérii o osudech samotného Bondova tvůrce, Iana Fleminga. A že má život populárního spisovatele a zaměstnance britské tajné služby sakra co nabídnout asi ani nemusím zmiňovat, že? O kvalitní životopis si tato ikona říká už celkem dlouho a nenapadá mě lepší čas vzniku podobného projektu, než v době výročí jeho největšího díla. Obě televize navíc nejspíše věnují svému počinu maximální pozornost, jelikož známého pisálka si nezahraje žádné neznámé ořezávátko. Autora padesátiletého agenta v minisérii Fleming totiž ztvární Dominic Cooper, kterého si můžete pamatovat jako Starka seniora z marveláckého nářezu Captain America nebo také, bohužel, z nedávného průseru Abraham Lincoln: Lovec upírů. Žádné hvězdné jméno to sice není, ale talentu má tento vycházející herec rozhodně dost. Tak snad si své nadání nezapomene při natáčení již teď očekávané biografie v karavanu. Fanoušci milovníka Martini by totiž mohli jinak dostat také povolení zabíjet.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace