Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po blázinci přijde romantika?


ikona
Spooner
horror
O čem bude třetí série ujetého American Horror Story? 

Druhá série populárního seriálu American Horror Story s podtitulem Asylum se příští týden (snad) úspěšně uzavře. I když je nová sezóna tajemných a malinko švihlých příběhů celkově dosti rozpačitější, než ta první, seriál nabírá stále více a více věrných fandů a přípravy na nadcházející řadu již jsou tak v plném proudu. Ta se bude opět točit okolo úplně jiného příběhu a dočkáme se samozřejmě i nových postav, o samotných zápletkách toho však zřejmě do premiéry zase moc vědět nebudeme. I tak ovšem tvůrce “horrorového“ hitu Ryan Murphy malinko naznačil, co můžeme od třetí série očekávat. A jeho náznaky jsou upřímně docela překvapivé.

Dle jeho slov se tentokrát změní nejen prostředí, ale možná i žánr samotný. Nadcházející řada by totiž měla být romance zasazená do současnosti, což je asi ten poslední žánr, který bychom v světě plném ujetých postav a bizarních příběhů čekali. Nic bližšího již bohužel z Murphyho nevypadlo, můžeme však očekávat, že nás běžná romance rozhodně nečeká a svých úchylných charakterů se televizní tvůrce jen tak nevzdá. Nevzdává se totiž ani svých oblíbených herců a v třetí sezóně se tak můžeme těšit na výtečnou Jessicu Lange, Evana Peterse a Sarah Paulson, kteří zatím nechyběli v žádném z Murphyho tajemných příběhů. Uvidíme, zda se oblíbenému autorovi podaří udržet sledovanost a oblibu u diváků. Doufejme, že má ještě v rukávu připravených pár trumfů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace