Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, orgie v zoo a Hořící keř


ikona
Dr.Z
krausšíp
Co vše se děje v pavilonu goril? Kolik hlasů umí Petr Jablonský? A proč Evropa smrdí? 

Úvody ve Všechnopárty jsou už dlouhodobě jedna velká nuda. Buď si můžeme vyslechnout nějaký vtip starší než Šíp sám nebo „zábavnou“ historku uvádějící prvního hosta. Stejně tak tomu bylo i v pátek a už by to vážně chtělo něco nového.

Historka o lvu a mimovi překvapivě uvedla herce a právě mima Borise Hybnera. S ním si Karel Šíp zavzpomínal na jeho dřívější návštěvu ve Všechnopárty a na to, jak přímo během rozhovoru přestal po letech s kouřením. Řeč byla samozřejmě i o pantomimě, Šípovy snahy ji nějak zmodernizovat však narazily.

S druhým hostem přišel i vrchol večera a nejzábavnější host páteční Všechnopárty. Marek Žďánský, asi nejznámější ošetřovatel goril, se rozpovídal o tom, jak zachránil tonoucí se Moju a těch příběhů nejen z pavilonu goril bylo, jak asi tušíte, daleko víc.

Posledním hostem byl písničkář Pavel Dobeš. Tady se ovšem nic zajímavého natož zábavného nekonalo. Bavili písničkách, o životě a celkem velké rodině – devět dětí je už slušná tlupa.

Stejně jako je úvod Všechnopárty plný špatný vtipů a zbytečných historek, tak v úvodu své show nepřestává Jan Kraus přinášet politické komentáře a dle mého by se měl už po těch letech rozhodnout, zdali chce dělat politickou talk show nebo zábavnou, takhle dohromady to není ono.

Prvním hostem Show Jana Krause byl komik a imitátor Petr Jablonský. To je vždycky vděčný host, ovšem rozhovory s ním jsou v podstatě stejné. Stejné jsou i imitované osobnosti, které předvádí, naštěstí to však vypadá, že neustrnul v 90. letech a naučil se i pár nových hlasů. Vít Bárta stál sice za prd, ale Karel Schwarzenberg už celkem seděl. No a Miloše Zemana umí na jedničku.

S Agnieszkou Holland coby druhým hostem už to taková bžunda nebyla, o to ten rozhovor byl ovšem zajímavější. A jestliže aspoň trochu sledujete TVZone (případně Moviezone), tak vám musí být jasné, že s touto slavnou režisérkou nemohla být řeč o ničem jiném než o její nové minisérii Hořící keř.

Na závěr přišla Paula Alejandra Gonzales Miss Expat 2012. S touhle Kolumbijkou si Jan Kraus popovídal, jak se dostala do Česka, jak Miss Expat probíhala a proč ji Evropa smrdí. Alejandra se pak pokusila Krause naučit kolumbijský tanec. Za chvíli tak bude moct Jan Kraus jít do StarDance, protože jeho taneční repertoár už se celkem solidně rozšiřuje.

Všechnopárty zachraňoval Marek Žďánský, byl na to však sám, ostatní hosté nepomohli a i Karel Šíp byl otravnější víc než obvykle. To Show Jana Krause byla tentokrát bez větší chybičky a žádný z hostů nebyl výrazně pozadu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace