Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Franco paroduje Biebera!


ikona
Davies182
Dva miláčci davů proti sobě brojí v médiích. Kdo z nich má navrch?  

Tak tohle tnulo do živého. Jeden z oficiálně nejsympatičtějších herců současnosti, James Franco (127 hodin, Zrození Planety opic), opět potěšil miliony svých fanoušků - a naštval všechny milenky hudební pohromy Justina Biebera. Věčně usměvavý frajer, jenž v očích svých příznivců čas od času stoupne buďto díky nezapomenutelným rolím na tělo (James Dean, Aron Ralston), či jako velkodušný příspěvce na charitu, začátkem ledna opět skóroval. Na netu se totiž objevilo předělané hudební video Boyfriend, ve kterém hollywoodská hvězda paroduje Justina Beabera. Zpěvákova následná reakce však překvapila i samotného herce.

V klipu si téměř nerozpoznatelný Franco za zdatné výpomoci typických hudebníkových grimas - navíc s cool přelivem a v neodmyslitelné kapuci - za chodu prozpěvuje po celém bytě. Potvrdilo se tím nejen, že James má větší smysl pro humor než jsme si mysleli, ale také fakt, že Justin nejspíš vážně přiletěl z kosmu: dle Francových slov jej teď totiž "určití lidé požádali, aby videoklip okamžitě stáhnul ze svých stránek." Proč šampónovitá sralbotka nekontaktovala herce osobně? Ne, Bieber prý koule (dámy prominou), jen měl jednoduše spousty práce s probíhajícím turné a s nekonečnými remaky songů Justina Timberlakea. Nám je nicméně jasné, že Bieberova nahrávací společnost ve Francovi uviděla hezounkova těžkého konkurenta, a než se tak hercova bombastická parodie mohla zalíbit masám, raději neškodný fórek střelhbitě eliminovala. O tom, jak trefné potom video ve skutečnosti je/bylo, se můžete na vlastní oči přesvědčit níže. Takže klikejte rychle - jo a líbí se i Justinově ex-přítelkyni! Nandej mu to, Jamesi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace