Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Zombíci se vrací


ikona
Spooner
trailery
Živí mrtví se připravují na zbytek třetí série, Da Vinci je zase cool. 

Nářezových a zajímavých upoutávek sice vychází v posledních týdnech čím dál méně. Mid-season už je přece jenom v plném proudu a hlavní trháky už se představily dostatečně. I tak se v trailerovém suchu objevilo pár ukázek, které byste minout neměli, nebo by nebylo od věci si nadcházející řadu některého ze seriálu připomenout.

The Walking Dead Season 3
První polovina třetí série The Walking Dead mnoho diváků velmi příjemně překvapila. Ta tam jsou zbytečné dialogy a ospalé tempo z druhé série, jejíž děj by se dal shrnout do tří dílů. Třetí řada se představila jako dynamická jízda plná akce, napínavého příběhu a vyhrocených situací. Seriál šlape prostě konečně tak, jak jsme si celou dobu přáli a vypadá to, že druhá půlka bude ve vysoce nastavené laťce pokračovat. Konflikt mezi Guvernérem a Rickovou skupinou totiž nabere nebývalé obrátky a dle výborného traileru se zase máme na co těšit. Tenhle jednooký strejda totiž nadělá naší partě větší starosti, než nějaké plížící se potvory.

The Borgias Season 3
Se svým výpravným historickým seriálem se v dubnu vrátí stanice Showtime a v prvním traileru dostanou fanoušci takové nenormální rodinky přesně to, co asi očekávají. Za doprovodu efektivní osudové hudby se tak můžou těšit na další dávku politických pletich, vražd, výborného Jeremyho Ironse, nahoty a také nějakého toho incestu. Upoutávka funguje skvěle, oblíbeným pořadem se Borgiové ve Vatikánu však stejně nestanou.

Da Vinci's Demons
No a v Itálii patnáctého století ještě chvilku zůstaneme, i když tentokrát si budou historikové klepat na čelo ještě mnohem víc. Kabelovka Starz totiž stále nepřestává propagovat svoji napjatě očekávanou novinku Da Vinci´s Demons. Nová ochutnávka sice využívá stejný hudební podkres jako její předchůdce, několika nových záběrů se ovšem dočkáme i tentokrát, stejně jako Leonardových cool hračiček, intrik a sexu. A pořád je to hodně fajn.

Cult
Se svou další mid-season novinkou se připomíná stanice CW. Ta bude pojednávat o dosti podivné reality show, která se zvrhne v sérii brutálních vražd několika psychopatů a největším psychopatem ze všech nebude nikdo jiný než Robert Knepper alias T-Bag z Útěku z vězení. Výsledek může dopadnout všelijak, nový teaser ale atmosféru rozhodně nepostrádá. Kdyby podobně vypadal seriál, asi bychom se moc nezlobili.

Touch Season 2
Také stanice FOX se snaží v malé, ale opravdu malé, ochutnávce svým divákům připomenout blížící se návrat Kiefera Sutherlanda a jeho podivného synka. Otázkou zůstává, zda bude kousek Tima Kringa ještě po dosti nepovedené a utahané první sezóně někoho zajímat. V patnácti sekundách se dá totiž udělat dynamická upoutávka ze všeho.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace