Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo vydíral Stallonea?


ikona
Davies182
Světoznámá akční hvězda roky tajně vyplácela černou ovci rodiny!  

Kolikrát se jen novináři a fandové z celého světa podivovali nad tím, jak nesmírně pracovitý a neúnavný je Sylvester Stallone? Proč, kde na to vlastně bere sílu? Herec (a postupem času i režisér) vždy točil a točí jeden epický projekt za druhým, za něž sklízí většinou povděky a nejspíš i spousty šustivých chechtáků. Jenomže! Sláva mu zdaleka nepřinesla jen to dobré, jak vyplynulo před pár dny najevo: nezanedbatelná část Slyových úspor totiž přes pětadvacet let pravidelně putovala na účet jeho zákeřné nevlastní sestry Toni-Ann Filiti. Prosím? Ano. A to není zdaleka všechno.

Ukázalo se, že vypočítavá Filiti chtěla roku 1987 nařknout svého skoro-bráchu z fyzické a duševní újmy na zdraví. Stallone tedy - aby hysterce sklapl čelist - neochotně přistoupil na dohodu, dle které měl Toni-Ann nárazově vyplatit 2 miliony dolarů, plus dalších 16.666.66,- babek (ďábelská částka!) měsíčně po zbytek jejího života. Jo, čtete dobře. Zapomenout pak nesmíme ani na 50.000,- dolarů ročně, což měla být náhrada za Tonina pravidelná psychiatrická sezení. Uff! Filiti však v srpnu minulého roku zemřela na rakovinu plic - možná i proto teď byly šokující informace po letech odhaleny. A jak je to s celkovou věrohodností poškozené? Inu, vlastní matka jí údajně neřekla jinak než "feťácká černá ovce rodiny", své mámy se horoucně zastával snad jen její pokrevní syn - ehm, každý rok nové auto, tak proč ne, že? A co na to samotný Sly? Ten se do dobrovolného placení pohřbu nejspíš nehrne, nebohé Filiti potom vzkazuje následující: 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace