Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, cestování a Nightwork


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak komunikovat s indiány? Co dělají v domácnosti Dyk s Prachařem? A jak se zbavit chrápání? 

To, že se Karel Šíp ve Všechnopárty politice příliš nevěnuje, už tak nějak víme, ale během prezidentské volby byl ten tlak ze strany diváků tak veliký, že si v úvodu dovolil dva vtípky. A ti co s námi už nějaký ten pátek, respektive pondělí, jsou, by už mohli vědět, že to nebyla žádná sláva.

Od politiky se naštěstí Karel Šíp drží stále dál a prvním hostem byla zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová. V poměrně zbytečném rozhovoru, jsme se vrátili zpátky na natáčení Princezny ze mlejna a k tomu, jak si všichni pamatují Blanarovičovou jako čerta z této pohádky. Až skončili s pohádkami, Karla Šípa zajímalo, jak to, že i ve svém věku vypadá tak mladě. Nic konkrétního jsme se však nedozvěděli.

Další host by se mohl zařadit do Šípovy rubriky „Bigbít“, do které si čas od času zve hudebníky z dob, kdy se u nás tento hudební žánr rozjížděl. Jan F. Obermayer se rozpovídal o kapelách, kterými prošel, kvůli čemu na vojně dostal modrou knížku a jestli ještě po emigraci do Německa někdy rád jezdí do Česka.

Poslední host opět spadá do jedné z více či méně pravidelných rubrik. Cestovatelka Radana Dungelová se svěřila, jak si vybírá destinace, jakými prostředky cestuje a co tam pak vůbec dělají.

Úvodním tématem Jana Krause v jeho show byla samozřejmě prezidentská volba a kromě rad, jak se připravit na to, že nevyhraješ váš favorit, ještě varoval před přílišným vyhrocováním celé přímé volby hlavy státu.

Prvními hosty byli členové skupiny Nightwork Vojta Dyk a Jakub Prachař. Jestli máte už plný zuby řečí o prezidentské volbě a politice obecně, tak tohle asi nebude rozhovor zrovna pro vás. A pokud vás nezajímají ani vztahy Dyka a Prachaře se Vilhelmovou a Hanychovou nebo věšení prádla, tak to můžete rovnou přeskočit.

Druhým hostem byla poslední federální miss Silvia Lakatošová, která nám prozradila svůj denní rozvrh, jak to funguje u nich doma a ukázala i pár fotek z posledního focení pro pánský časopis.

Na závěr přišel doktor se specializací na chrápání David Slouka. Hned zkraje Krausovi vysvětlil, jak dlouho by měl spát a pak už se věnoval své profesy a padala jedna rada za druhou, jak zatočit s chrápáním.

Tentokrát to byla slabota. Blanarovičová sice místy bavila, ale jinak to bylo o ničem. O zbylých dvou rozhovorech radši nemluvit. Ani Show Jana Krause nezachránila páteční nudu a v podstatě všechny tři rozhovory se zvrhly v poměřování Krausova vidění světa, kde muž je pánem tvorstva, se světem Prachaře a Dyka, kteří věší prádlo a vynášejí odpadky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace