Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stiflerova buchta vzala roha


ikona
Davies182
Proč se zrovna Seann William Scott nemá moc dobře?  

Tak to je smůla. Bolí nás to i za tebe, chlape, vážně! Na světlo hollywoodské veřejnosti totiž před pár dny vyplula nemilá novinka o rozchodu hvězdy (nejen) šílených Prciček, Seanna Williama Scotta s aktuální tváří Victoria´s Secret, sličnou Lindsay Frimodt. Pár byl šťastně zasnoubený od... ehm... Valentýna minulého roku, teď se ale očividně něco pokazilo.

Odloučení sice proběhlo v přátelském duchu (jak jinak), Scottovi teď ale nezbývá nic jiného, než se pomalu poohlížet po dalším čerstvém masíčku. V době, kdy se páreček seznámil, se filmový Stifler dle portálu E! chlubil slovy jako: "Fakt nevím, jak jsem k ní přišel. Mám štěstí!", přičemž se pokaždé sakra snažil, aby jeho roštěnka neviděla ani jeden díl právě explicitních Prci, prci, prciček. "To bych nebyl zasnoubený," vtipkoval herec. No, snad borec alespoň v reálném životě ví, k čemu se doopravdy používá mrazicí box! Nás by pak návdavkem zajímalo, jak moc je na vině také nedávná premiéra otřesného Mládeži nepřístupno, v němž se Seann také objevuje - a považuje jej mimochodem za extrémně vtipný snímek. Ach jo.

Takže hodně štěstí, Stiflere - kdo je na řadě příště? Držíme palce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace