Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororové legendy v bedně


ikona
Spooner
abc
Stanice ABC nepřestává s objednáváním nových seriálů. Na co se můžeme těšit tentokrát? 

Uff, a je to zase tady. Nová várka objednaných pilotů je zpět, přesně jak jsem před pár dny sliboval. Tentokrát si rovnou čtyři nové tituly objednala stanice ABC. A jelikož už jsme toho k tématu nových seriálů nakecali dost, tak to dneska vezmeme rychle, stručně a jasně.

Big Thunder – Seriál z konce devatenáctého století o doktorovi, jenž se se svou rodinou přestěhuje do malého pohraničního městečka, kterému šéfuje mocný a tajemný magnát. Projekt je inspirován populární horskou dráhou z Disneylandu. Ano, čtete správně.

Gothica – Již od názvu tajemné drama odehrávající se v současnosti, které proplete dohromady příběhy několika legendárních hororových postav. Dočkáme se tak například zmodernizovaného Draculy, Frankensteinova monstra nebo Doriana Greye.

Murder in Manhattan – Další novinka bude pojednávat o matce s dcerou. Ty budou tvořit amatérský detektivní tandem a řešit případy v New Yorku.

Reckless – Další projekt bude vyprávět o muži, jehož žena byla uvězněna v zahraničí během povstání. Po všech marných pokusech dostat svou manželku zpátky se nakonec zoufalý manžel rozhodne ji osvobodit jinou, ne zrovna legální, cestou. Zajímavý seriál bude produkovat Martin Campbell, režisér Casina Royale nebo Green Lanterna.


Našli jste si v této nabídce svého favorita?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace