Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Megan Fox končí?


ikona
Davies182
Proč dává jedna z nejvíc sexy hvězdiček Hollywoodu vale své kariéře?  

Touhle novinkou nejspíše spousty fanoušků ladných křivek Mikaely z Transformers nepotěšíme. Dle anglického magazínu Marie Claire se totiž svůdná Megan Fox rozhodla na dobu neurčitou praštit s hereckou kariérou. Kráska v tamním interview zchladila všechny zhrzené fandy ledovým výrokem ve smyslu, že jejím posláním nyní nesmí být nic jiného, než dělat zodpovědnou matku svému v září narozenému synovi, Noahovi. Jakže? Ještě neomdlévejte.

Můžeme klidně šťastné liščí rodince spílat, můžeme i nechápavě kroutit hlavou. Veledůležitá otázka rodičovství nicméně není nic, co by se dalo brát na lehkou váhu, tudíž se hollywoodské sexbombě nemůžeme zase tak moc divit. Meganiným posledním projektem tak zůstává apatowská taškařice Čtyřicítka na krku, která se v květnu podívá i do tuzemských kin. Herečka pak Juddovi během rozhovoru pro MC nenápadně vzkázala, jak moc během natáčení ve skutečnosti trpěla, jelikož prý neustále cítila, že filmový plac pro ni již nadále není tím pravým místem… ehm. Nezbývá tedy, než Megan popřát mnoho úspěchů při přebalování plínek a nekonečnou zásobu sunaru. A teď jen doufat, aby si těch capartů s Brianem Austinem Greenem nenadělali dalších deset - naděje totiž umírá poslední. Jsi kočka i po porodu, Mikaelo!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace