Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: stydlivý duch Joe


ikona
Davies182
minereality
Lační přízraky po zlatu? A jak moc se lze vyděsit ve starém mlýnu?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.

Ghost Mine S01E03

Nejnovější epizoda zbrusu nové paranormální legrace z produkční dílny stanice SyFy se tentokrát chlubila slibným názvem "Mstivý duch". Což tak trochu naznačovalo, že by se zvídaví diváci mohli konečně dočkat nějakého toho viditelnějšího strašidla. A taky že ano. Takže zhasněte všechna světla v pokoji, nasaďte si sluchátka, a pusťte si s námi Ghost Mine. Bez plínek si ale k televizi radši ani nesedejte, tady jde totiž o víc než o zdravé nervy.

Jak se tedy mají naši neohrožení horníci? V samotném dolu se toho zprvu zase tak moc neděje, pokud tedy nepočítáte za extrémně napínavé výpadky svítilen v helmách pracantů. To až v půlce pořadu se později na videu ukáže, o co tu doopravdy šlo. Tak se nechte překvapit, autora reportu z toho mrazí ještě teď. A to ještě zdaleka nejedeme na plné obrátky! Kristin s Patrickem se záhy přesouvají do nedalekého opuštěného mlýnu. V tomhle gigantickém "devastátorském mobilním bagru" se kdysi odehrálo hned několik podivných historek - na to, co si tu ale duo vyšetřovatelů po setmění prožije, však stejně nebudete připraveni. Nejdřív zřetelný dupot po dřevěné podlaze a zvláštní chrčivé zvuky, a potom... no, jen si ten termální scan užijte sami! Já osobně nebudu moci usnout minimálně do dalšího dílu, fakt díky! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace