Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mr. Bean a nejdražší oprava v historii


ikona
Davies182
Rowan Atkinson je zpátky na silnicích. Ale za jakou cenu?  

Na celém světě existuje pouhých 64 kusů závodní špičky s názvem McLaren F1. A právě jeden takový v roce 2011 úspěšně sešrotoval Rowan Atkinson, známý zejména díky svému původně televiznímu alter egu Mr. Beana. Inu, tohle není okruh Top Gearu, kde by herec lámal rekordy! U nás vozí do servisu drahé nemocné sporťáky třeba ďábelský Leoš, ve Spojeném království by si s ním pak jistě rozuměla komediální hvězda devadesátých let. Mají vůbec tahle auta brzdy?

Věc se má ovšem tak, že si pojišťovna známého vtipálka s největšími bulvami na Zemi musela kvůli opravě jeho miláčka na čtyřech kolech sáhnout mnohem hlouběji do kapsy. Inu, za raritu se platí! Přesněji řečeno zanedbatelnou částkou 910 000,- liber. Právě tato sumička, srovnatelná s honorářem za článek redaktora MovieZone, se Atkinsonově pojišťovně na tučné únorové účtence objevila, což z ní činí jednu z nejdražších oprav automobilu v historii. Sám Rowan se již dříve nechal v rozhovorech slyšet, že se nepovažuje za sběratele. Nerad si prý z aut dělá hračky, které by mu rezivěly v garáži, rád se s nimi jednoduše prohání po britských dálnicích. Maximální rychlost jeho zkurýrovaného McLarenu? 360 km/h. Dávejte na sebe na tom asfaltu bacha, agente Englishi!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace