Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Trojan a Pauhofová


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč Ivan Trojan rozdává peníze? A jak vypadá dokument o kandidátech na prezidenta? 

Téma prezidentské amnestie nepřestává bavit a na paškál si ho vzal taky Karel Šíp. V úvodu samozřejmě nechyběl fór na danou tématiku.

Prvním hostem byla senátorka JUDr. Eliška Wagnerová Ph.D.  Překvapivě se bavili o domácích porodech, kterých je bývalá soudkyně ústavního soudu zastánkyní. Také se snažili rozlousknout záhadu, proč je v politice tak málo žen. A i když se tomu Šíp často brání, tentokrát poměrně hodně zabředl do politiky. Na konec jsme se dozvěděli, jak se Eliška Wagnerová za pomoci manželů Škvoreckých a Karla Kryla seznámila přes inzerát se svým mužem.

Dalším hostem byl motocyklový závodník Karel Abraham, který se rozpovídal o Moto Grand Prix, o tom, jak porazil Valentina Rossiho a jak se seznámil se svou přítelkyní.

Jako poslední přišel jeden z nejlepších českých herců, Ivan Trojan. Prozradil, jak dětem rozdává peníze, když se trošku připije. Zavzpomínali i na Trojanovo mládí, jeho touhu hrát basketbal  a na sportovně založenou rodinu Kláry Pollertové-Trojanové. Nechyběly ani plány do budoucna a zmínka o rolích ve filmu Ve stínu a v minisérii Hořící keř.

Jan Kraus dál pozorně sleduje politickou scénu a všímá si některých, řekněme, podivných praktik, které u nás panují. A vy se tomu, pane Krausi, ještě divíte?

Dneska nás na Primě čekala celkem silná sestava. Jako první přišla herečka Táňa Pauhofová. V Show Jana Krause tak pokračují v mapování minisérie Hořící keř, i když kolem něho se rozhovor točil jen velmi okrajově. Probrali i jiné role, dětství, patologii, partnerské vztahy a oblíbený seriál Táni Pauhofové. Prozradím, že je to Sherlock. Dobrá volba.

Dále přišel frontman kapely Kryštof Richard Krajčo. Ten popsal netradiční způsob, jakým si našli nového producenta a jak vznikala jejich poslední deska. Nezůstali ale jen u hudby a dostalo se i na Krajčovy divadelní ambice. Nechyběla ani písnička z nového alba.

Posledním hostem byl Tomáš Kudrna, režisér dokumentu Vládneme, nerušit a teď nejnověji Hledá se prezident. Popsal, jak celý dokument vznikal, jaké to bylo v jednotlivých štábech a celkově navnadil několika perličkami z natáčení.

Všechnopárty mohla tentokrát konkurovat leda tak Ivanem Trojanem, jinak to byla těžká nuda. Za to Show Jana Krause nabídla tři skvělé hosty a všechny rozhovory tak stojí za to vidět.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace