Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Upíři pod ochranou Bradavic!


ikona
Davies182
Že se jedna za druhou neumí porvat? Watson obhajuje Stewartiny růžové manýry.  

Čím dál sličnější Emma Watson veřejnosti již několikrát jasně vzkázala, že nehodlá zůstat jen potterovskou Hermionou. Hledáčky fotoaparátů pronásledují kouzelnou herečku snad na každém kroku, mladičké krásce se naštěstí i přesto sem tam podaří médiím uniknout. Dívčina začla pilně študovat, naučila se říkat rázné ne otravným paparazziům, a v listopadu se dokonce úzce spřátelila s holkama z branže: Kristen Stewart a Jennifer Lawrence. Za jednu z nich teď v interview pro Vanity Fair zabojovala několika trefnými slovy.

Vše se točilo kolem poměrně nedávného klopýtání v růžových střevíčcích. Kristen Stewart se v létě rozhodla okusit i něco jiného než sametové upíří rtíky svého fosforeskujícího vyvoleného, a jako pravá Sněhurka se nechala uspat režisérem stejnojmenné akční fantasy. Fanynky Stmívání jí to pochopitelně hned daly sežrat, nejen k těm ale bodrá Watson minulý týden moudře promluvila. "Bohatství a sláva neznamenají rubáš magického prachu, který dělá život perfektním. Kristen sama měla údajně skvělý život, a zničila si ho. Ve skutečnosti je však člověkem, jako my ostatní, a přitom je tak mladá - každý dělá chyby! Nezasloužila si takové odsouzení." Tak jo, my to berem, Em. Zní to celkem rozumně. A vůbec, kdyby za sebe podobně brojilo více hollywoodských hvězd, hned by bylo filmové hájemství krásnějším místem, nemyslíte? Posíláme hudlana za chrabrost - držte spolu, děvčata! 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace