Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bonnie a Clyde jedou do televize


ikona
Mr. Hlad
bonnie a clyde
Gangsterská dvojice se objeví v hodně zajímavém projektu s ještě zajímavějšími herci 

Zlodějský a milenecký pár Bonnie a Clyde jsou snad nejznámější lumpové dvacátého století. Hollywood už jim věnoval dostatečnou péči a slavná gangsterka z roku 1967 získala dva Oscary. Stanice Lifetime se ale rozhodla znovu je oživit a vypadá to, že půjde o projekt, který si zaslouží pozorně sledovat. Opět tedy dorazí charismatický Clyde Barrow, jenž se zbraní v ruce vykrádal banky, i mladá servírka Bonnie Parker, kterou to v malém americkém městečku nebaví, touží po dobrodružství, a tak se rozhodne ke gangsterovi přidat. Jak to s nimi skončí, nejspíš víte.

Ve čtyřdílné minisérii si lupičský pár zahrají Emile Hirsch, kterého jsme naposledy mohli vidět v Divoších, ale má za sebou třeba i Speed Racera nebo Útěk do divočiny, a Holliday Grainger z Borgiů. Po krku jim půjde William Hurt v roli rangera Franka Harmera, jenž se během své kariéry zúčastnil téměř stovky přestřelek, a matku hlavní hrdinky si zahraje Holly Hunter. Takže zajímavá kombinace mladých a talentovaných herců s dvěma držiteli Oscarů. Tohle by mohlo být hodně zajímavé.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace