Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z ostrova mezi tajné agenty


ikona
Spooner
josh
Co chystá hvězda Ztracených, Josh Holloway? 

Po ostrově v kultovním seriálu Ztraceni se poflakovalo hodně sympatických herců. Jen málokterý z nich si ale získal u fanoušků takovou oblibu jako Josh Holloway. Jeho Sawyer nikdy nešel pro výtečnou hlášku či ránu pěstí daleko a kdekdo prorokoval tomuto charismatickému herci slušnou budoucnost. Jenže Josh se po skončení ostrovních dobrodružství zrovna moc nepředřel a všimnout jsme si ho mohli jen na začátku Mission: Impossible - Ghost Protocol nebo v roztomilém cameu v komediální šílenosti Community. Není tak divu, že se tento sympaťák vrací zpátky na televizní obrazovky a naštěstí u toho nejspíš bude zase hodně drsný a sypat z rukávu jednu hlášku za druhou.

Objeví se totiž v novém seriálu stanice CBS, Intelligence. Zde si zahraje bývalého člena Navy Seals Gabriela Blacka, kterému je do mozku implantován mikročip. Ten mu umožní přístup k elektromagnetickému spektru a může se tak stát super agentem. Zní to trochu jako drsnější verze Chucka, ale přesně tahle role by mohla Hollowayovi sednout. Teď už stačí mu pouze napsat hromadu hlášek a další cool hrdina bude nejspíš na světě. Tak snad se hvězdě Ztracených návrat do bedny podaří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace