Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ron Weasley je superhrdina!


ikona
Mr. Hlad
harry potter
Kámoš Harryho Pottera se rozhodl zkusit vyměnit Bradavice za televizi a rozdává prachy 

Zatímco Daniel Radcliffe se díky hororu Žena v černém a několika dalším zajímavým projektům celkem úspěšně zbavil stínu Harryho Pottera a Emmě Watson se to taky daří, Rupert Grint má trochu smůlu. Ne že by se flákal, ale jaksi o něj moc není zájem, občas se objeví v nějakém menším britském filmu, ale pomalu se na něj začíná zapomínat a nejspíš moc dobře ví, že by byla velká škoda, kdyby jeho kariéra skončila tím, že by ve čtyřiceti objížděl setkání fanoušků Harryho Pottera. Teď ho ale zlákala televize a projekt, který si vybral, zní docela zajímavě.

Měl by si totiž zahrát hlavní roli v komediálním seriálu CBS Super Clyde. Jeho hrdinou bude comicsový maniak, který pracuje ve fast foodu a má hodně velké problémy, když dojde na komunikaci s dalšími lidmi. Jednoho dne se ale jeho život obrátí naruby, když zjistí, že mu pološílený strýc odkázal obrovské peníze. Každý měsíc dostane sto tisíc dolarů. Místo toho, aby začal shánět štětky a kokain, se Clyde rozhodne stát se superhrdinou a s pomocí peněz provádět dobré skutky a odměňovat klaďáky. Zní to dost jako Jmenuju se Earl, což není zrovna překvapivé, když se podíváme na jméno producenta. Greg Garcia má totiž na svém kontě mimo jiné právě i Earla. Uvidíme, jestli z toho vyleze podobně zábavná záležitost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace