Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americký Most se blíží


ikona
Spooner
most
Remake skandinávské pecky dostal zelenou. Kdy a na koho se v něm můžeme těšit? 

O švédsko-dánském kriminálním klenotu Most už jsme v naší recenzi napěli celkem dost ód a věřte, že byste si tuhle pecku měli co nejdříve doplnit. Borci ze Skandinávie totiž v pohodě strčili do kapsy většinu americké produkce a po právu sklízí úspěchy po celém světě. Toho samozřejmě využili američtí producenti a už před nějakým časem ohlásili plány na remake tohoto hitu. Až nyní ovšem dostal očekávaný projekt The Bridge od kabelovky FX oficiálně zelenou a my se na něj můžeme těšit již toto léto.

Příběh se samozřejmě příliš měnit nebude a hlavním rozdílem tak bude umístění děje. Místo mostu mezi Dánskem a Švédskem se tak dočkáme mostu mezi Spojenými státy a Mexikem, konkrétně mezi El Pasem a Juárezem. Zde se také stane záhadná vražda a tu spolu musí vyřešit dva detektivové z obou států, Sonya Cross od Amíků a Marco Ruiz od Mexikánců. Tady se zkrátka moc změn nedočkáme. Ovšem jména, které se na očekávané předělávce podílí, už jsou mnohem zajímavější. Scénáře a produkce seriálu se totiž ujme jedna z tvůrců oceňovaného hitu Homeland, Meredith Stiehm. Americkou vyšetřovatelku si pak zahraje sličná Diane Kruger z Troje a Hanebných panchartů, které by se po delší době pořádná role určitě hodila. Mexického kolegu si pak zahraje Demián Bichir z Trávy. Tento remake zkrátka stále může dopadnout všelijak. Množící se počet zajímavých jmen však napovídá, že takový úspěch dalšího skandinávského exportu The Killing by se opakovat mohl. Kvalitám originálu se ale podaří jen těžko přiblížit, na tož je překonat.

Těšíte se na remake Mostu, nebo jde podle vás o zbytečný projekt?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace