Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile k dalším loupežím


ikona
Spooner
evans
Co chystá záporák z šestého Rychle a zběsile? 

Talentovaný herec Luke Evans se v posledních letech celkem sympaticky snaží a ve své kariéře rozhodně nezahálí. Jeho jméno asi jen tak nebude magnetem na diváky a některé jeho filmy za moc nestojí (zdravíme Havrana a Válku bohů), on si v nich ale vždycky uhraje to svoje. Zaujmout tedy rozhodně umí. Letos ho navíc uvidíme jak v druhé části nekonečného putování Hobita, tak v adrenalinovém letním výplachu Rychle a zběsile 6. Zde si zahraje hlavního záporáka, jehož tým se bude nejspíš specializovat na hodně nebezpečné přepadovky a krádeže. A Evansovi se kradení asi hodně zalíbilo, neboť se mu bude věnovat i ve svém dalším projektu.

Objeví si totiž ve dvoudílné minisérii stanice BBC, která bude pojednávat o legendární velké vlakové loupeži z roku 1963. Charismatický herec si zde zahraje Bruce Reynoldse, vůdce celé operace, při níž bylo při přepadení poštovního vlaku ukradeno rekordních 2,6 milionu liber. První část Great Train Robbery bude vyprávět právě příběh Reynoldsovi bandy a o průběhu samotné loupeže. V druhém díle se pak tvůrci zaměří na práci policie, jež je lupičům na stopě. Evansovi by tato role mohla hodně sednout, jelikož charisma mu rozhodně nechybí a nějaký ten šikovně vymyšlený plán mu člověk také uvěří. Divoce ve vzduchu rotujících aut a tanku utrženého ze řetězu se však v tomto případě asi nedočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace