Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Malfoy bude operovat


ikona
Spooner
isaacs
V jakém seriálu se představí charismatický Jason Isaacs? 

Charismatického herce Jasona Isaacse máme rádi asi všichni. Sympatický Brit dokáže svým ksichtem a talentem uhrát každou (nejen) zápornou postavu a upozorní na sebe i ve vedlejších rolích. V posledních letech se mu ale příliš nedaří a jeho loňský televizní pokus Awake bohužel diváky neoslovil a zabalil to již po první sezóně. Představitel Malfoye seniora se ovšem o nabídky zatím bát nemusí. V letošní sezóně objednávání nových pilotů patřil totiž mezi nejžádanější herce a do svých nových projektů ho chtěla doslova každá televize. Jakou z řady zajímavých nabídek si tedy Isaacs nakonec vybral?

Bitvu o nejžádanějšího televizního herce nakonec vyhrála CBS se svým lékařským dramatem The Surgeon General. Issacs zde ztvární titulní postavu, nejmocnějšího doktora v zemi Johna Shermana. Ten se musí starat o 315 milionů pacientů, což je samozřejmě řádná makačka. Společně se svým týmem tak musí svádět každodenní politické a ekonomické bitvy o práva a zdraví všech Američanů. Typický lékařský seriál nás tak možná nečeká a pouze o vztazích a riskantních operacích tato novinka rozhodně nebude. A to je hodně dobře. Isaacs se na projektu podílí také jako producent a za novým dramatem stojí tvůrce kriminálky Anatomie lží, Samuel Baum. Námět to rozhodně není špatný a seriál z nemocničního prostředí je pro diváky přece jenom přijatelnější než příběh o člověku, který se probouzí ve dvou časových rovinách. Tak to snad britskému sympaťákovi už tentokrát vyjde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace