Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zběsilý Dom těžce zamilován?


ikona
Davies182
UPDATE: Jak slaví Vin Diesel Valentýna? Rozněžní své okolí procítěným zpěvem!  

Přiznejme si, že nejdrsnější filmový plešoun Vin Diesel má k něžným romantickým snům mnoha jeho fanynek po celém světě pěkně daleko. Sklenice od vína praskají tomuhle svalnatci v rukou, s košatou kyticí růží si jej milovník Rychle a zběsile dokáže představit snad jen v té nejhorší noční můře. Všechna tahle tvrzení teď ale 14. února vzala za své. Proč? Dom totiž na svůj facebook postnul vlastní karaoke-remake písně od Rihanny. Je to... odzbrojující.

Ne, tohle vážně není Diesel, jak jej známe, naopak. Známý hromotlucký herec zde až neuvěřitelně snadno přepnul na neutrál, a v klipu níže "oslňuje" v kvádru své publikum jak bručivým bassem, tak i pisklavým falsettem. Je pak asi na každém individuálním fandovi, zdali mu bude netypické Vinovo chování rvát uši nebo trhat bránici. Na každý pád se ale prostě jedná o něco, co pravděpodobně neuvidíte každý den, čímž bychom chtěli nějaké vyšší síle nenápadně naznačit, ať prosím k podobnému videu s Arnoldem Schwarzeneggerem - hrajícímu na svátek všech zamilovaných na ukulele - nikdy v našem životě nedojde. A teď už před kliknutím fakt bacha: myslete na ta mrtvá koťátka, OK? Happy V day amore!

UPDATE: Jak jste si jistě mohli všimnout, video bylo nečekaně odstraněno - buďto ochránci zvířat, nebo pod Vinovou pohrůžkou uploaderovi. Každopádně teď by již vše mělo fungovat. Enjoy!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace