Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Karol Polák a proutník Domabyl


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak zasahovali komunisté komentátorům do práce? A proč má Genzer nutkání tančit v tangách u tyče? 

Úvod Všechnopárty byl tradiční, tedy Karel Šíp uvedl nějakou zajímavost, která ho v poslední době zaujala, tady to konkrétně byla studie o tom, že třetina Čechů nikdy nebyla na koncertu vážné hudby nebo na opeře, tuto zajímavost pak doplnil fórem o Bachovi a Smetanovi a zároveň uvedl prvního hosta.

Tím byla operní pěvkyně Dagmar Pecková. Rozebrali rozdílné typy hlasů, zvláště pak mezzosoprán, na dlouho se taky zastavili u rodiny Peckové, jak se jim žije v Německu a kdo u nich mluví česky a kdo německy.

Jako další přišel herec Ladislav Frej. Tady se hlavně vzpomínalo na jeho roli syna primáře Sovy v seriálu Nemocnice na kraji města. Krom jiného představil i novou hru, ve které hraje, což je Králova řeč a na ní pozval Karla Schwarzenberga. Ušetřen narážek ovšem nezůstal ani Miloš Zeman.

Říká se, že to nejlepší nakonec a v tomto případě je to pravda. Posledním hostem byl totiž legendární sportovní komentátor Karol Polák. Ten těch historek má nekonečné množství a taky je zde chrlil jednu za druhou. Prozradil tak, co všechno se mu přihodilo při živých přenosech, jaké problémy měl se sportovcem jménem Manfred Cocot a jak se učil rozpoznat všechny prvky v krasobruslení.

Úvod Show Jana Krause opět patřil politice, konkrétně katastrofální docházce poslanců do Poslanecké sněmovny nebo symbolické gesto Miloše Zemana, věnovat část svého platu na splácení státního dluhu.

Prvním hostem večera byl herec, tanečník a v poslední době hlavně bavič z Partičky Richard Genzer. Řeč byla o jeho tanečních začátcích, o spolupráci s Michalem Suchánkem nebo o tancování v tangách u tyče. Rozebíralo se toho ale ještě víc, zajímavá byla například historka o vystupování pro Muammara Kaddáfího nebo Genzerovy plány pro obskakování tyče u Čechovy brány.

Jako další přišly herečky a dvojčata Viola a Sandra Černodrinské. Kromě jejich prvních rolí se rozebral i porod a početí dvojčat a u toho se už v podstatě zůstalo.

Posledním hostem byl úkaz jménem Jan Domabyl. Ten odvyprávěl svůj velmi zajímavý životní příběh plný žen, sexu a uspokojování. Ten čiperný 93letý stařík toho zažil tolik, že by to vydalo na několik filmových adaptací.

Obě páteční talk show tentokrát ovládli poslední hosté. Ve Všechnopárty jasně zazářil Karol Polák se svými historkami z komentování sportovních událostí. A na Primě v Show Jana Krause byl tím nejvýraznějším Jan Domabyl, jehož životní příběh by vydal hned na několik filmů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace