Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsná úča a policajt z Patroly míří do bedny


ikona
Spooner
pena
Hvězda výtečné Patroly míří do telky. A kdo nahradí Cameron Diaz ve Zkažené úče? 

Obsazování nových pilotů je v plném proudu a ani tentokrát televizní producenti nešetřili a přivedli do chystaných seriálů spoustu známých herců. Jason Issacs si zahraje nejmocnějšího doktora Spojených států, Rupert Grint se stane netradičním superhrdinou, seriálový veterán Kyle Chandler se objeví v minisérii Vatican Ridleyeho Scotta a do nových sitcomů míří Anna Faris, Robin Williams či Sarah Michelle Gellar. Zvučných jmen bude v televizi zkrátka stále dost a příval nových tváří neustává. Nyní se navíc do seriálů chystají další dva povědomé ksichty.

Tím prvním je sympaťák Michael Peña, kterého jsme naposledy mohli vidět jako podržtašku v Ganster Squad-Lovcích mafie a hlavně vynikající Patrole v jeho zatím nejlepším hereckém výkonu. V novém dramatu stanice FOX The List, si zahraje neohroženého maršála, jenž se snaží najít ukradenou tajnou složku z databáze pro ochranu svědků. Náš charismatický hrdina se schopností dostávat se do průserů musí tak dokument co nejdříve získat zpátky, jelikož důležitých svědků již nebezpečně ubývá. Zní to hodně zajímavě. Jako producent a režisér pilotního dílu se navíc představí Ruben Fleischer, jenž má na krku zmiňované Gangster Squad-Lovce mafie. Tohle by zkrátka mohlo vyjít.

Druhá herecká tvář již sice tak známá není, ale v pár komediích jste ji postřehnout mohli. Herečku Ari Graynor se mihla ve vedlejších rolích snímků Rande na jednu noc, Spratci na zabití nebo v pár epizodách Fringe. Tentokrát si však zahraje v televizní verzi komediálního hitu Zkažená úča a nahradí tak v této roli Cameron Diaz. Seriál uvidíme na CBS a bude úplně o tom samém, co film. Graynor si zde tedy bude za velkou mrchu a zlatokopku, kterou ovšem vykopne její manžel z baráku. Přijme tak práci v místní škole a ve volném čase balí zdejší svobodné a bohaté tatíky. Lepší než Cameron asi nebude, ale i tak by ji mohla tahle role docela sednout.

Na jakého známého herce se v nových seriálech těšíte nejvíc?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace