Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Billy Elliot bude bojovat za nezávislost


ikona
Spooner
bell
Na jakou první seriálovou štaci se chystá talentovaný Jamie Bell? 

Jamie Bell je rozhodně velký sympaťák, jenž má ale tu smůlu, že jeho nejslavnější film byl rovnou ten první. Jako baletící Billy Elliot totiž si totiž dokázal získat srdce i nejednoho cynika a člověk si u tohoto snímku vždycky rád pobrečí. Od té doby se sice Bellovi podařilo vymanit ze statutu pouhé dětské hvězdičky a několikrát nás přesvědčil, že s ním v budoucnu počítat rozhodně musíme. Většinou šlo však o vedlejší role a na opravdu výrazný part, který by potvrdil jeho nehorázný talent, stále čekal. Teď se mu ovšem nejspíš konečně poštěstilo.

Britský herec se totiž objeví v hlavní roli ambiciózního seriálu kabelovky AMC, Turn. V projektu odehrávající se v roce 1778 si zahraje farmáře, který je po určitých okolnostech nucen spojit se svými kamarády z dětství a dát tak dohromady poněkud netradiční skupinku špionů. Ta má za úkol pomoci boji za nezávislost a maká na rozkazy samotného George Washingtona. Novinka vzniká na motivy knihy Alexandera Rose, Washington’s Spies, a scénář sepíše tvůrce akční Nikity či Terra Novy, Craig Silverstein. Mnohem zajímavější jméno si však sedne za kameru, jelikož pilot zrežíruje Rupert Wyatt, jenž má na triku vynikající Zrození Planety opic. Tohle zkrátka zní až moc dobře a Jamie Bell si tak zřejmě vybral ten správný seriálový projekt. AMC by se navíc nějaká ta náhrada za v létě končícího Perníkového tátu hodila a tohle by mohlo být to správné lákadlo pro diváky. Charismatického tahouna do hlavní role už by na to stanice měla.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace