Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sheldon bude mít AIDS


ikona
Spooner
hbosheldon
Tahoun Teorie velkého třesku se přidává k hvězdně obsazené pecce od HBO. 

Už je to sice otřepaná formulka, již používáme celkem často, ale stanice HBO opravdu patří mezi televizní špičku, která nemá v oblasti televizních filmů konkurenci. Šikovní kravaťáci ze zvučné kabelovky si vždycky vyberou zajímavé či odvážné téma, napěchují svůj projekt hvězdnými herci a poté poberou hromadu prestižních cen.  A jejich nejnovější drama The Normal Heart má tak nadějné obsazení, že by možná nalákalo slušnou řádku lidí i do kina.

V nové televizní pecce od režiséra Ryana Murphyho, tvůrce seriálových hitů Glee a American Horror Story, se totiž sejde slušná řádka známých ksichtů. V ambiciózním projektu uvidíme Julii Roberts, Marka Ruffala, Taylora Kitsche z Bitevní lodě, Matta Bomera ze seriálu White Collar a nejnověji se k již tak našlapanému osazenstvu přidal také Jim Parsons aka kultovní Sheldon Cooper z Teorie velkého třesku. To už je hodně zvučná sebranka. Samotný snímek nás pak zavede na začátek osmdesátých let do New Yorku, kde zrovna vypukla krize týkající se smrtelné choroby AIDS a my ji budeme sledovat očima několika lidí. Hvězda populární sitcomu si společně s Kitschem zahraje aktivistu bojující proti zhoubné chorobě, Julia Roberts  se ujme role lékařky pečující o pacienty s touto nemocí a Mark Ruffalo bude pro změnu pátrat po odpovědích na některé záhadné otázky týkající se tohoto viru. Nedostatku zajímavých postav se zkrátka bát nemusíme. Tak snad Ryan Murphy tuto režisérskou výzvu ustojí. Přece jenom režírování mu nikdy nešlo tak dobře, jako produkování seriálových hitů. Vidět Jima Parsonse ve vážné roli by totiž mohlo být hodně osvěžující.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace