Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Šťavnatý Hannibal


ikona
Spooner
hannibal
Děsivý Mads Mikkelsen se představuje v dalším traileru. 

Seriálový Hannibal se nám v kratičkém teaseru představil již před pár týdny a i na ploše pár vteřin to bylo to správné atmosférické masíčko, které nejspíš zvedne žaludek nejednomu vegetariánovi. Hlavně se pak potvrdilo, že má tento ambiciózní projekt stanice NBC nehorázně velký potenciál vrátit jednoho z nejslavnějších filmových padouchů zpátky na vrchol. Nový mezinárodní trailer pak tyto dojmy dokonale utvrzuje.

Místo třiceti sekund tentokrát dostáváme rovnou dvouminutovou nálož, ve které se dozvíme také něco více o samotném příběhu. Hlavně se však dočkáme více záběrů na samotného šéfa všech filmových kanibalů, Hannibala Lectera. Ten v podání bezchybného Madse Mikkelsena vypadá opravdu šťavnatě a již teď je jasné, že tady se tvůrcům povedl vynikající castingový tah. Hugh Dancy alias Will Graham bude mít taky svých psychických problémů dost a Laurence Fishburne nikdy nezkazí žádnou zábavu. Hutná atmosféra se naštěstí také nikam neztratila a celé to zkrátka vypadá proklatě dobře. Do jídelníčku známého kuchtíka se poprvé podíváme již 4. dubna.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace