Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Bacon bude pátrat dál


ikona
Spooner
following
Stanice FOX kývla na druhou řadu kriminálky The Following. Jaké další seriály dostaly zelenou? 

Co si budeme nalhávat, letošní seriálová sezóna se stanici FOX příliš nevyvedla a skoro to vypadá, jakoby s loňským odchodem Dr. House odešly i vysoké ratingy. Řada novinek zklamala, zajeté značky typu Glee ztrácejí diváky a i takovému Kieferovi Sutherlandovi zvoní s mysteriózním Touch jasný umíráček. Pár projektů si ale další řadu evidentně vysloužilo. A není žádným překvapením, že mezi ně patří kriminální hit The Following. Rádoby chytrá kriminálka se sice naší redakci líbí čím dál méně, amíci ovšem krvavé hrátky Jamese Purefoye žerou i s navijákem a novinka je nejsledovanějším seriálem stanice. Můžeme se tak těšit na další patnáctidílnou sérii, která na naše monitory nejspíš dorazí v příští mid-season. Otázkou zůstává, zda bude hlavní nemesis vynikajícího Kevina Bacona stále Joe Carroll, nebo zda se dočkáme nového psychopata. A jestli nás to bude příští rok vůbec zajímat.

Radovat se však nebudou jenom příznivci Kevina Bacona a Edgara Allana Poea. Zelenou pro další sérii totiž dostaly také tři komediální seriály. I příští sezónu se tak budeme potkávat s roztomilou Zooey Deschanel v bláznivém sitcomu New Girl, který je nejsledovanějším a u kritiků nejlépe hodnoceným komediálním artiklem stanice. Ani zde se tedy nejedná o velké překvapení. Burani nám pak budou v oddychové komedii již počtvrté ukazovat, jak Vychovávat Hope a druhou sérii si překvapivě vysloužila také novinka Mindy Project. Ta prý kvalitou a ani sledovaností příliš neoslňuje. Důvěru studia ovšem tato řachanda evidentně má. Tyto čtyři projekty tak doplnily sestavu složenou ze Sběratelů kostí a animovaných stálic Simpsonovi, Griffinovi a American Dad, které už mají další řady též jisté. Je navíc dost možné, že tímto obnovování čím dál méně sledované televize také skončí, jelikož dalších důvodů k radosti už místní šéfové nemají. Možná jen to čím dál nudnější a stupidnější Glee se dočká.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace