Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Návrat Mad Men


ikona
Spooner
trailery
Charismatický Don Draper hlásí návrat. Jaké další zajímavé seriály nás čekají? 

Trailer se s trailerem sešel a těch zajímavých se v uplynulých dnech naštěstí urodilo dost. A tentokrát se bude lákat převážně na nové, více či méně očekávané, seriály. Zajímá vás televizní dobrodružství dvou legendárních filmových vrahounů, britská kriminálka nebo nový sitcom? Nebo snad dáte přednost návratu Dona Drapera?

Mad Men Season 6
Dobrá, z nové ochutnávky na novou řadu kultovních Mad Men se dozvíte prd. Jde ale o teaser, tak co byste taky očekávali. I těchto pár černobílých obrázků ovšem asi fanouškům stačí. Jako připomenutí toho, že od dubna se bude v reklamní agentuře Sterling Cooper zase hodně kecat a nasávat, to však vlastně celkem funguje.

Bates Motel
Tvůrci seriálové prequelu Psycha nás bombardují řadou upoutávek již poměrně dlouho dobu a ani nyní, necelý týden před premiérou, si nedají pokoj. Nové promo je pak vlastně takový sneak peek a nabízí ukázku rovnou ze dvou scén očekávaného projektu. A nutno říct, že to nevypadá vůbec špatně a atmosféra očekávané novince zatím nechybí. Za pár dní už ale uvidíme, zda si tvůrci nevyplýtvali to nejlepší již v trailerové kampani.

Hannibal
Také tvůrci druhého legendárního záporáka, Hannibala Lectera, nás v posledních dnech zásobují upoutávkami horem spodem a po výživném traileru nyní ukazují další dva teasery. Ty se snaží zaujmout hlavně atmosférou, což se jim bez nejmenších problémů daří. My už bychom ovšem radši viděli samotný seriál.

How to Live with Your Parents for the Rest of Your Life
Nových kvalitních sitcomů vzniká čím dál tím méně a zvláště v této sezóně je situace okolo nových komediálních seriálů poměrně zoufalá. Jednou z posledních šancí na kvalitní řachandu je novinka stanice ABC, jejíž název je tak dlouhý, že už ho zkrátka nebudu psát podruhé. Setkáme se zde se svobodnou matkou, která se společně se svojí dcerou vrátí zpět ke svým rodičům a my bychom tak měli dostat spoustu zábavy. Zatím to vypadá celkem obyčejně, Sarah Chalke ze Scrubs či Elizabeth Perkins by však nějakou švandu vymyslet mohli.

Graceland
Kabelovka USA Network si v posledních letech buduje celkem slušnou reputaci díky řadě silných charakterů a velmi pohodových hitů typu Suits či White Collar. Na stejnou vlnu pak bude evidentně hrát také nový projekt této stanice, Graceland. Ten nás zavede do baráku, ve kterém spolu bydlí několik zvláštních agentů a i tady se zřejmě dočkáme řady zajímavých postav a silné hlavní dvojice. Upoutávka toho sice vykecává až moc a poslední minutka se klidně mohla vystřihnout. I tak to ale vypadá velmi slibně a jako seriál na léto to bude nejspíš ideální.

Broadchurch
No a nakonec si dáme jednu slibně vypadající britskou kriminálku. V té se nám představí bývalý Doctor Who David Tennant, jemuž se po odchodu z jeho nejslavnější role příliš nedařilo. Detektivka, v níž se bude vyšetřovat vražda malého chlapce, by mu ovšem mohla celkem sednout. Trailer navíc vypadá, hlavně díky šikovně zvolené hudbě, velmi dobře a o žádnou veselou podívanou evidentně nepůjde. Jsme celkem zvědaví, kvalitních britských kriminálek není nikdy dost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace