Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V kůži kapitána Malkoviche


ikona
Spooner
malkovich
Herecký veterán se objeví v očekávané pirátské novince NBC. V jaké roli ho uvidíme? 

Říkat vám, kdo je John Malkovich je asi stejně tak zbytečné jako vám vysvětlovat, proč Steven Seagal nikdy nezíská Oscara. Tohoto charakterního herce zná prostě každý a jeho herecký rozsah je navíc tak velký, že by dokázal zahrát i umírající babičku česající ze stromu jablka. A i když jede posledních pár let tak trochu na volnoběh, tak nás jeho obsazení do filmu dokáže vždycky pekelně zaujmout. A co teprve, když se to týká hodně zajímavého seriálu.

Herecký matador byl totiž obsazen do očekávané novinky NBC, Crossbones. V té se příležitostný módní návrhář chopí role legendárního piráta Černovouse. Ten v roce 1715 brázdil se svou skupinkou hrdlořezů a další skupinkou ne příliš voňavých lidí rozbouřená moře a napadal obchodní lodě. Na stopu nechvalně proslulého kapitána je tak vyslán Tom Lowe, jenž se má infiltrovat do pirátovy blízkosti a co nejdříve ho zlikvidovat. Situace se ale začíná komplikovat, když Tom začíná poznávat Černovouse a jeho zločinecký ráj. Eliminace slavného korzára je tak čím dál méně pravděpodobnější. Zní to prostě hodně nadějně. Za kormidlem celého projektu navíc stojí Neil Cross, tvůrce výborné kriminálky Luther. Původně se pak šuškalo, že legendárním hrdlořezem se stane bývalý Dr. House, Hugh Laurie. Nakonec možná ani tak nevadí, že z této možnosti sešlo, jelikož jsme se dočkali jiného hereckého esa a dost pravděpodobně i největšího castingového úlovku pro příští seriálovou sezónu. Malkovich se v roli piráta prostě jeví jako sázka na jistotu a necharismatického záporáka se tak rozhodně bát nemusíme.

A co říkáte na obsazení Johna Malkoviche vy? Jste spokojeni, nebo byste mezi piráty radši viděli Hugh Laurieho?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace