Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doktor ze Star Treku detektivem budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
abramskarl urban
Režisér Star Treku si vzal Karla Urbana i do televize. A chystá pro něj další sci-fi projekt 

Karl Urban má pech. Umí hrát, s pistolí nebo něčím podobným v ruce vypadá uvěřitelně, ale když už dostane šanci na hlavní roli, je z toho buď blitka (Cesta bojovníka) nebo propadák (Dredd). J. J. Abrams, v jehož obou Star Trecích si zahrál doktora McCoye, se ale rozhodl dát mu šanci na malé obrazovce. A v dost zajímavém projektu. Měl by se objevit v detektivce, kterou Abrams dělá spolu s J. H. Wymanem, jenž má prsty i v Hranici nemožného. Human ale obyčejná kriminálka evidentně nebude.

Má jít o akční buddy movie z blízké budoucnosti, kdy policejní důstojníci dostali jako parťáky androidy, kteří jsou k nerozeznání podobní lidem. Urban si tu zahraje respektovaného důstojníka Johna Kennexe, jenž není zrovna emočně v pořádku, protože byl při jedné z misí postřelen a jeho devět kolegů to nerozdýchalo. A teď má navíc nafasovat mechanického parťáka Doriana. Toho si zahraje Michael Ealy z nedávno zrušeného policejního sitcomu Common Law, a v dalších rolích se objeví třeba Minka Kelly (Světla páteční noci) nebo Mackenzie Crook (Piráti z Karibiku). Slušné obsazení. A kdyby z toho vylezla Smrtonosná zbraň říznutá Já, robot, vůbec bychom se nezlobili.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace