Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sexy tým podle Michaela Baye


ikona
Spooner
bay
Nový mysteriózní seriál Michaela Baye nabírá obsazení. Na koho se můžeme těšit? 

Náš oblíbený akční megaloman Michael Bay jakoby se nás snažil přesvědčit, že jeho režisérský kolega J. J. Abrams není jediný, kdo může úspěšně skloubit režírování popcornových fláků s produkováním televizních pecek. V poslední době se tedy vrhnul do produkce hned několika seriálových novinek a každý z projektů má naštěstí co nabídnout. To platí i o mysteriózním projektu Occults, který plánuje Míša pro kabelovku A&E. V něm se seznámíme s agentem FBI Dolanem, jenž se vrací zpět do služby po několikaměsíčním marném hledání své záhadně zmizelé manželky. Zde náš nešťastný hrdina získává novou parťačku Blair, která se může pochlubit komplikovanou minulostí a zálibou v okultních vědách. Oba jsou pak přiděleny k nově vytvořené jednotce zabývající se tajemnými jevy. Prostě Mulder a Scullyová pro novou generaci, což rozhodně není málo. Kdo tedy uvidíme v hlavních rolích?

Vlastně se jedná o filmové hvězdičky nižší svítivosti, jimž se na filmovém plátně zkrátka nepodařilo prosadit. Jistý dojem však určitě zanechali. Agenta FBI si tak zahraje Josh Lucas, jehož si budete pamatovat třeba z prvního Hulka, nepovedeného remaku Poseidon či loňské seriálové Firmy. Prostě týpek, jehož tvář lidem přijde povědomá, ale na jméno si vzpomene málokdo, takže by tento úspěch potřeboval jako sůl. Jeho parťačku si pak zahraje půvabná Lynn Collins, která si zahrála v loňském megapropadáku John Carter: Mezi dvěma světy či ne zrovna vydařeném Wolverineovi. Prima holčina, ale i jí by se nějaký seriálový úspěch zajisté šiknul. Michael Bay si společně s producentem a scénáristou Jamesem Wongem (Akta-X, Nezvratný osud) sehnal atraktivní dvojici, již by podobný žánr neměl dělat sebemenší problém. Tak snad se akčnímu mágovi jeden z jeho prvních seriálů povede. Po zrušeném hitu Fringe by se nějaký další mysteriózní počin určitě hodil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace