Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ang Lee chystá druhý Homeland


ikona
Mr. Hlad
ang leehomelandtyrant
Režisér Tygra a draka a Life of Pi chystá s tvůrci Homelandu další špionážní thriller 

Velcí režiséři jdou z kina do televize ze dvou důvodů. Buď dostanou zajímavý projekt a hodně peněz a v bedně pak natočí pilot, se kterým studia machrují, nebo tam pykají za to, že jejich poslední blockbuster neslavil takový úspěch, jak se čekalo. Ang Lee, který dostal nedávno svého druhého Oscara za Pí a jeho život a má na kontě i Tygra a draka, Zkrocenou horu nebo prvního Hulka, je naštěstí ten první případ. Momentálně po něm asi touží každý producent v Hollywoodu, ale on se místo toho rozhodl natočit pilot k seriálu Tyrant pro stanici FX.

Děj by se měl točit okolo průměrné americké rodiny, jejíž nejnapínavější dobrodružství jsou nedělní nákupy v přeplněném obchoďáku. A právě tihle lidé jsou okolnostmi donuceni začít pracovat pro partu zatraceně nebezpečných individuí z Blízkého východu. Špionážní dramata říznutá trochou té reality jsou teď v oblibě, což dokazuje i extrémně úspěšný Homeland. Právě jeho tvůrci budou mít na starost i Tyrant a Ang Lee jim s produkcí pomůže. Věci by se měly pohnout dopředu někdy během léta. Když se povedlo sehnat k režii držitele dvou Oscacarů, jsme hodně zvědaví, koho u FX zvládnou ukecat do hlavních rolí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace