Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Pražský výběr a saunování


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se ubránit pirátům? Co dělá Pražský výběr? A co všechno umí Miss IT? 

Toužili jste někdy se plavit po moři? Být kapitánem lodi a razit si to od přístavu k přístavu? Jestli ano, tak vám Karel Šíp v páteční Všechnopárty alespoň trochu přiblížil život takového kapitána.

Prvním hostem totiž byl námořní kapitán a dobrodruh Josef Dvorský. Ten prozradil, kam zajet, když si chcete nechat postavit repliku historické lodi Také popsal, jak to vypadá, když vás přepadnou novodobí piráti a jak je zahnat pomocí hasícího přístroje. A pokud věříte na záhady kolem Bermudského trojúhelníku, Josef Dvorský vás přesvědčí, že na tom vlastně nic moc není.

Zpěvák Petr Rezek přišel jako druhý a nejprve se rozpovídal o tom, jak sháněl dlaždičky do koupelny a Přemek Podlaha mu poslal jednu takovou speciální. Svěřil se i s problémy, které měl s výslovností souhlásky 'ř' a jak rychle se téhle vady zbavil za pomoci logopeda.

Na závěr přišel herec a muzikant Václav Kopta, který jednak zavzpomínal na své začátky v Divadle Semafor, ale hlavně na otce a známého skladatele Pavla Koptu. Přiznal i svou slabost pro autobusy, jak sbírá všemožné haraburdí a jak si doma hraje na řidiče.

Úvod Show Jana Krause už jako obvykle patřil krátkému komentáři posledních událostí. Nechyběla tak zmínka o volbě nového papeže a vzhledem k tomu, že minule měla politika pauzu, začal Kraus zlehka a řekl si svoje k vybíravosti Miloše Zemana. V podobném duchu pokračoval i ve 'Stalo se'.

První host tentokrát nebyl jen jeden, ale přišli rovnou čtyři, přišel totiž celý Pražský výběr. Chvíli sice trvalo, než se dohodli na zasedacím pořádku, ale nakonec se všichni na červenou sedačku vešli. Rozebírala se nedávná minulost jednotlivých členů kapely, jak se ve svých letech připravují na koncerty a tak nějak všechno, co se týká věku a stárnoucích rockerů. Samozřejmě nechyběla písnička.

Dalším hostem byla Miss IT Jana Vitoušková. Tady se vysvětlovalo, co je to vlastně Miss IT zač, co je třeba absolvovat, aby se mohl člověk soutěže účastnit a jak samotná soutěž probíhá. Pak se s Pražským výběrem dohadovali, která hra je nejlepší.

Posledním hostem byla saunérka Helena Kopřivová. Ta se umístila na třetím místě Mistrovství ČR v saunování. Popsala, co je to vlastně za soutěž a co se musí dělat. To nejlepší ale přišlo v momentě, kdy se na scéně objevila malá pojízdná sauna a Jan Kraus dostal pozvánku k saunování.

Pokud vás nezajímají námořní kapitáni nebo řidiči autobusů, tak se můžete Všechnopárty v klidu vyhnout, protože v pátek byl duel late night shows zcela v režii Show Jana Krause.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace