Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Epická nálož Hry o trůny


ikona
Spooner
hra
Pecková fantasy podívaná se připomíná v novém traileru a dvou promech. 

Už jen dva týdny. Přesně tato relativně krátká doba už zbývá do startu netrpělivě očekávané třetí série Hry o trůny. Jenže hoši z HBO nás stále nepřestávají bombardovat novým ochutnávkami a chtějí si tak nejspíš pojistit každého diváka. V minulých dnech se tedy tvůrci pochlubili parádním novým trailerem a dvěma krátkými promy, po kterých se nám bude na nové krvavé eskapády ze Západozemí čekat zase o něco hůře. Z nových ukázek musí totiž slintat každý.

V další náloži upoutávek se totiž stále nešetří novými, řádně epickými, záběry, hutnou atmosférou a stylovými proslovy. Daenerys představuje svoji armádu, Jonovi mrzne zadek za Zdí, Tyrion to i nadále musí vydržet se svoji povedenou rodinkou a Stannis vyřvává, koho všeho by chtěl mít pod drnem. Fanoušek pak pro změnu vykřikuje, že už chce mít sakra začátek dubna. Tady jsou další slova zbytečná, protože tato trailerová kampaň vychází tvůrcům na jedničku a ty dva týdny se zase najednou zdají jako pekelně dlouhá doba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace