Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Děsivý Hemlock Grove


ikona
Spooner
hemlock
Famke Janssen vás postraší v novém seriálu. 

Netflix už začátkem tohoto roku stihnul dokázat, že se nejedná jen o šikovnou internetovou službu plnou filmů, ale že se s ním musí počítat také na seriálové scéně. Výtečné House of Cards od Davida Finchera totiž dokázalo, že tihle hoši můžou potrápit i seriálovou špičku a nedělá jim problém sehnat slušný rozpočet ani hvězdné herce. Internetová videopůjčovna ovšem rozhodně neusíná na vavřínech a již v dubnu nám představí další nový projekt, tentokrát o poznání děsivější.

Nový hororový seriál Hemlock Grove bude pojednávat o brutální vraždě mladé dívky v titulním městečku. Mezi podezřelé patří mladý dědic místního důležitých nemovitostí a romský kluk, o kterém se povídá, že je vlkodlak. Už od tohoto celkem efektivního a atmosférického traileru je však jasné, že zde o žádnou nudnou detektivku rozhodně nepůjde. V hlavních rolích se pak objeví například Famke Janssen z X-menů či 96 hodin a Dougray Scott. Režie pilotní dílu se ale ujme režisér pekelných Hostelů, Eli Roth, což bohužel není moc velká záruka kvality. Tak snad toho kámoš Quentina Tarantina pokazí co nejméně, protože podle traileru by nás mohla čekat celkem působivá a krvavá záležitost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace