Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sranda s prezidentem na ČT


ikona
Mr. Hlad
spřízněni volbou
Tvůrci Českého snu se rozhodli pořádně podívat, jak se u nás volí prezident. A je to celkem sranda 

Vít Klusák a Filip Remunda mají za sebou dokumenty jako Český sen nebo Český mír. A samozřejmě i spoustu dalších, tyhle ale nejspíš znají i lidi, co jinak v televizi koukají maximálně na hokej a Volejte věštci. Dvojice režisérů se nikdy nebála vážných témat a ne zcela vážného provedení a obvykle si ze všeho toho humbuku okolo radarů a falešných supermarketů dělali trošku srandu.

Teď natočili dokument s názvem Spřízněni volbou o tom, jak u nás prostý lid poprvé volil prezidenta. Kdo se na hrad dostal a kdo ostrouhal, to všichni víme a volební šílenství jsme tak nějak přežili, ovšem Klusák s Remundou se k němu ještě jednou hodlají vrátit a konečně se tak dozvíme, proč Jana Bobošíková využívala při volební kampani slepice, Miloš Zeman nezná svého sponzora a co všechno je potřeba, aby člověk mohl šéfovat naší zemi. Jednu z upoutávek máte pod videem, zbytek najdete tady. Zdá se, že pár lidí bude pěkně naštvaných, my se ale zatím bavíme velmi dobře.

Spřízněni volbou mají televizní premiéru v neděli 31.3. ve 20:00 na ČT2.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace