Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: kriminálka Low Winter Sun


ikona
Spooner
strong
Charismatický Mark Strong se představí v novém seriálu. 

Kabelovka AMC zažívá velmi úspěšné období. Zombie hit Živí mrtví je nejsledovanějším seriálem ze všech kabelovek, oceňovaný Perníkový táta se blíží do svého velkolepého zakončení a i tu třetí sérii The Killing nakonec fanoušci dostanou. Na čím dál slavnější stanici ovšem nespoléhají jen na zajeté značky a čas od času přijdou i s nějakou tou novinkou. A jejich nová kriminálka Low Winter Sun zatím vypadá pekelně zajímavě.

Nový seriál od Chrise Mundyho, tvůrce Odložených případů či Myšlenek zločince, nás zavede do policejního oddělení v Detroitu, jehož členové si občas solidně ušpiní ruce a neštítí se ani někoho odkrouhnout. Nic nového pod sluncem říkáte si. Hlavní role se ale ujme charismatický Mark Strong, který by utáhnul i spin-off Teletubbies. Jeho neméně špinavého parťáka si pak zahraje seriálový Lennie James, jehož si můžete pamatovat z epizodní role z již zmiňovaných Živých mrtvých. Trailer navíc vypadá více než solidně a seriál bude vycházet ze stejnojmenné britské minisérie, ve které si také zahrál tehdy ještě ne tak známý Mark Strong. Žádná běžná kriminálká nás zkrátka nečeká a výtečných policejních dramat není nikdy dost. Stanice AMC tak možná našla svoji letní náhradu za končícího Perníkového tátu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace