Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Proč míří Bart za katr?


ikona
Davies182
Simpsonovic kluka čeká soud! V roli zákonodárce si jej vychutná někdo, koho jste možná nečekali.  

Předem důrazně upozorňujeme, že tento článek si zakládá na prokázané skutečnosti, načež jsou zde vypisovaná fakta stoprocentně pravdivá: Bart Simpson v Británii vážně čelí nemalým problémům, jelikož si nedopatřením - a asi trochu i vlastní blbostí - přinesl zbraň na tamní Birminghamské letiště. Shodou náhod pak bude šestapadesátiletého chlapíka soudit jeho starý známý, Burns... Tak jo, nejspíš už se trochu ztrácíte, a my nechceme být zase tolik krutopřísní. Celá věc se možná má trochu jinak.

V prvé řadě se pochopitelně nejedná o postavičky z kultovního žlutého seriálu, nýbrž o reálné lidi z masa a kostí. Troufalý Barton Simpson si vzal na letiště kvér, a tak jej teď nahání soudy, přičemž mu byl právě nedávno přidělen soudce, který si celý případ vezme na starosti. Jeho jméno zní Recorder Burns, a s milionářem, který ve Springfieldu provozuje nukleární elektrárnu, toho má doopravdy společného asi tolik, jako Simpsonovi se známou popovou zpěvačkou... tedy pouze jméno. "Je to vskutku bizarní shoda okolností, že je Bart povolán před soud k Burnsovi, nicméně případ bude legislativně nadále pokračovat jako každý jiný," uvádí přímý zdroj z tiskovin, a dodává: "Bart se může odvolat." Hehe, život se holt výjimečně pořádně zašmodrchá a osudově protne s oblíbenými kulturními charaktery. Kdo to asi bude příště?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace