Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a ostravský speciál


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se získávají mediale s protézou? Kolik se dá sníst vajíček za dvě minuty? A podaří se Richardu Nedvědovi nějaké kouzlo? 

Karel Šíp v úvodu Všechnopárty připomněl, že už je to dvacet let, co došlo k rozdělení Československa a že už po takové době dochází u mladší generace k mezerám ve znalostech slovenského jazyka, prostě už čeští teenageri Slovákům nerozumí. A pokusil se to doložit na jednom vtipu.

Prvním hostem tak byl slovenský herec a humorista Milan Markovič. Podivil se, jak to, že u nás už není Slovákům pomalu rozumět, když na Slovensku nemají s češtinou problémy. Nevyřešila se ani záhada s výměnou nejvyšších vyznamenání mezi našimi prezidenty. Jako herce nebo baviče zná Milana Markoviče každý, ale málokdo ví, že je vystudovaným pedagogem a může vyučovat hudební výchovu, slovenštinu a ruštinu.

To, že má Karel Šíp v oblibě sportovce, už dávno víme. Nezapomíná však ani na handicapované borce a pozval si cyklistu Jiřího Ježka.  Tenhle nejúspěšnější český paralympionik s jedenácti medailemi na kontě se rozpovídal o závodech se zdravými sportovci a vysvětlil, jak to má s protézami, kolik jich má a kolik třeba stojí.

Posledním hostem byla zakladatelka kočovného divadla Háta Olga Želenská. Prozradila, jak to chodí v takovém převážně ženském souboru, kolik krav už tenhle spolek opustilo a jak je to v divadlech s nápovědami.

Pamatujete si ještě na speciál Show Jana Krause z New Yorku? Diváci se po jeho odvysílání ptali, jestli Jan Kraus zavítá i do jiných měst. Skutečně se tak stalo a Prima se svou talk show zavítala do Ostravy. V úvodní řeči Jan Kraus zavzpomínal na dětství a svěřil se, proč si vybral právě Ostravu. Tentokrát se nedostalo na tradiční rubriku 'Stalo se'. Místo toho vystoupila skupina Buty a Chorus Ostrava s písničkou Krtek. A možná přijde i pan Odvárka.

Hosty si Jan Kraus samozřejmě vybíral z moravskoslezského regionu a tím první byl fotbalista Milan Baroš. Staronový útočník Baníku Ostrava zavzpomínal na své působení v zahraničí, svěřil se s tím, kde se mu líp hrálo a kde se mu líp žilo. Aby bylo tohle zvláštní vydání Show Jana Krause opravdu zvláštní, došlo na soutěž v pojídání vajec na tvrdo. Milan Baroš si tipnul, kolik jich rekordman v pojídání vajec Jaroslav Němec spořádá za dvě minuty a pokud by se trefil, nic by sice nevyhrál, pokud by ovšem hádal špatně, zarecituje nám z díla Petra Bezruče. Jak to asi dopadlo?

Dalším hostem byla jedna z nejúspěšnější českých modelek Simona Krainová. Ze začátku si s Krausem a Barošem udělali inventuru dětí a vyměnili si pár zážitků, které se svými ratolestmi prožívají. Snažili se taky přijít na to, proč se v tomhle regionu rodí tolik krásných ženských. Sázce se pak nevyhnula ani Simona Krainová a pokud by její tip na počet zhypnotizovaných lidí nevyšel, musela rozskandovat halu texty baníkovských fanoušků. Na průběh hypnotické seance a výsledek sázky se už podívejte sami.

Jako poslední přišel písničkář Pavel Dobeš. S ním se dostalo opět na děti. Dobeš má totiž takovou malou školku a celkem mu dalo zabrat, než se dopočítal, s kterými manželkami má kolik děti. Ani on se však nevyhnul sázce a musel si tipnout, zdali se známému baviči a trapnomágovi Richardu Nedvědovi podaří nějaké kouzlo. Výsledek vás určitě pobaví.

Proti ostravskému speciálu Show Jana Krause neměla Všechnopárty moc šancí, i tak ale doporučuji zajímavý rozhovor s paralympionikem Jiřím Ježkem. Na Primě se tentokrát na rozhovory příliš nesoustředili a hlavní slovo dostala zábava. Zaznělo několik písniček, vystoupil trapnomág Nedvěd a hosté si zatipovali v bizarních kláních.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace