Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Khaleesin vztah na draka


ikona
Davies182
Proč si Méďa adolescent a blonďatá královna draků dávají sbohem?  

Seth MacFarlane je jedním z nejvtipnějších lidí v Hollywoodu. A pamatujete, co říká každá druhá modelka, misska nebo herečka o zábavných mužích, ne? Totiž že nejen ty nejžhavější roštěnky na týpky s úsměvem od ucha k uchu a mozkovnou, vytékající smíškům ušima z hlavy, neuvěřitelně letí. Sethovi pak naposledy přesně takhle přiletěla do klína Emilia Clarke, tedy nikdo menší než Khaleesi ze Hry o trůny. Jenomže... to tak docela nevyšlo.

Tvůrci souložícího plyšového medvěda minulý týden nečekaně došly fórky. Jakto? Emilia je naneštěstí v jednom kole kvůli natáčení pro HBO v Evropě, kde musí neúnavně krmit trojici neposedných dráčků. Což znamená, že jsou ti dva denně od sebe několik tisíc mil, rozděleni navíc safírovými dálavami oceánu. A to není dobré. Šlus! Ostře sledovaný pár prý i nadále zůstává v kontaktu, nás by ovšem zajímala celková souvislost s odzbrojující písní "We Saw Your Boobs", nedávno radostně prozpěvovanou právě MacFarlaneovým hlasem na letošním ceremoniálu Oscarů. Komediální bůh nicméně nebude mít o další svlečené fanynky nouzi, již dříve přeci jen chodil například s Elizou Dushku nebo Alexis Knapp. Takže Sethe, nevadí! A na druhou stranu: bude teď jedním z cliffhangerů třetí řady GoTy konečně ten full frontal? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace